Här ska det stå en rubrik

Skrivet 2014-01-07 Klockan 19:06:03

Kommer inte på någon passande rubrik. Men detta inlägg ska handla om vilka 3 ponnyryttare/hästryttare inom hopping, jag skulle vilja ta med mig på en tävling om jag fick ta med mig 3  ponnyryttare/hästryttare jag ser upp till! 
 
Så vi börjar med hoppingen
1: Julia lundgren: Hon är en ryttare som rider otroligt bra, både lugnt och sansat. Hon har bra hand om hästar och har en otroligt bra grundriding. julia har länge vart en förebild för mig. Hon är verkligen en av de hoppryttare jag skulle vilja ha med mig på en tävling. Julia skulle jag även ta med mig till en dressyrtävling då hon är en duktig dressyrryttare oxå
 
2: Sen har vi Julia Dahnelius, en otroligt duktig ryttare som även hon rider otroligt fint med en bra grundriding Julia har jag även sett rida live om man säger så efter som vi var på samma läger i sommras. Julia är som sagt en otroligt duktig ryttare som rider fint. Så även denna Julia skulle jag gärna ta med på en tävling
 
3: Linn olsson, hon är en ryttare som är lugn och rider sjukt bra. Hon har bra hand med hästar och vad jag uppfattat genom bloggen så blir hon inte lätt stressad om det inte går som hon vill. Linn har länge vart en stor insop källa för mig, både i häst världen och utanför häst världen. 
Hon är en tjej som är otroligt duktig på att peppa andra tjejer. Men nu spårar det lite, jag skulle vilja ta med mig Linn för att hon alltid verkar vara så lugn och det skulle jag verkligen behöva ha med mig på tävlingar. Men Linn är den 3dje jag skulle välja om jag fick ta med mig 3 ponny/häst ryttare till en tävling!! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se