AW sporthorses

Skrivet 2014-01-24 Klockan 19:23:03

MIn vecka på AW sporthorses. Vi har under veckan ridit 2 pass per dag. Vi har badat med hästarna,vi har skrittat och tittat på Royne Zettermans gård, ridit terräng, åkt ring efter båt, dansat till musik nätterna långa och mycket mer. Lägret levde verkligen upp till mina förväntnigar, fått mycket ny kunskap. många nya vänner. Vänner för livet. Minnen som kommer sitta kvar för evigt.

Skriver som jag skrivit tidigare, allt var helt underbart. Att få rida på Sveland Arena som är en av Sveriges bästa utebanor va fantastisk, underlaget ska vi inte prata om och på tal om hindrena. Gud så fina. Allt var fint.

Jag är sjukt nöjd med min läger vecka. Jag fällde massa tårar när jag skulle säga hej då. Kändes som man känt  alla i en evighet och inte bara i en vecka.  Jag och Shadde har kommit varandra närmare och jag har fått en massa ny kunskap. Tränaren jag tränade för hete Anders och han ca en väldigt bra tränare.

Finns verkligen inget att jämn föra med AW, inget kan slå det lägret. Ni som funderat på att åka ditt nästa år GÖR DET NI KOMMER INTE ATT BLI BESVIKNA. Jag rekommenderar starkt AW till ryttare som vill utvecklas och ha en otroligt rolig vecka.

Lite av mitt inlägg jag skrev när jag kom hem från AW i sommras! 

Mina förväntningar för i år är samma som in för förra året. Fast nu vet jag ju hur det är där nere, så kanske lite högre förväntningar har jag. Men annars är det princip samma som förra året. Om man ens kan ha högre förväntningar än jag hade förra året! Tror nog det är ganska svårt!

Men mina förväntningar är att ha en rolig vecka och få minnen och vänner för livet! Och en massa ny kunskap att ta med mig ut på tävlingarna i sommar!! Det är väll e man kan säga kort!!

 vill ni läsa hela mitt inlägg om AW finns det här

http://majjasiimonsson.horseworld.se/2013/08/11/aw-sporthorses-vecka-32/

 
 


Kommentarer
Postat av: Danielle

Skrivet 2014-01-24 Klockan 21:23:22
Gud vad roligt att få ha varit på AW... Måste varit väldigt lärorikt :)

URL: http://danielle.horseworld.se

Postat av: Samantha Johansson

Skrivet 2014-01-26 Klockan 15:47:33
ååh, vad kul!

URL: http://samanthajohansson.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se