BABYLIPS

Skrivet 2014-04-10 Klockan 20:07:19

I måndags fick jag hem en postavi om att jag fått paket och blev lite fundersam för det stog från nyheter 24 och jag visste verkligen inte var det va, men det visade sig vara 2 baby lips. 
Jag änmäld emig ju till en test patrull eller vad ska man säga? Nu när baby lips kommer till Svergie har Blogg.se tillsammans med mablib new york velat ha någar testare eller aa 300 tror jag det va som fått 2 var och ska testa och sedan skriva vad de tycker om dom.
 
Jag fick hem Pink punch och Hydrate vilket var lite roligt, då de kommit in på grandparfymeri hade jag tänkt beställa dom 2 för jag visste inte om jag kom med i testet. Men det behövde jag inte.
 
Byby lips beskrivs så här 
''Babylips från Maybelline är ett mjukgörande och återfuktande läppbalsam som även innehåller solskyddsfaktor 20. 
Babylips håller dina läppar mjuka i upp till 8h.''
 
Dom finns bådei färg och utan, Hydrate är inge färg utan bara ett vanligt läppbalsam, och pink puch är då rosa. Sen finns det massa olika färge och lukter.
 
Efter som jag ska skriva vad jag tycker om dom så börjar jag med pink punch
 
Det luktar super gott det ska lukta passionsfrukt enligt hemsidan och ger färg men inte för mycket utan lagomt med färg vilket jag gillar, det är som det står återfuktande och håller verkligen läpparna mjuka länge. 
Jag älskar verkligen detta och kommer lätt köpa nytt när mitt e slut. 
det finns att köpa för 39 kr här 
http://www.grandparfym.se/maybelline-baby-lips-pink-punch-blister-p-7679-c-861.aspx
och ser ut så här 
 
 
Sen har vi då Hydrate som beskrivs så här av grandparfymeri, Hydrate  har en transperant formula med SPF 20 och en doft av Citron och basilika. Tycker själv att de luktar som en vanligt läppbalsam fast lite godare och ger ingen färg men precis som det andra så är det super bra och återfukande. Detta älskar jag oxå då det inte ger färg vilket är super bra.  Men samtidigt gillar jag dom med färg, ska verkligen testa fler av dom med färg. 
Men kan verkligen tips om detta för er som gillar läppbalsam utan färg.
vill ni köpa detta finns det här för 39 kr http://www.grandparfym.se/maybelline-baby-lips-hydrate-blister-p-7683-c-1443.aspx och ser ut så här
 
 
 
Jag rekomenderar verkligen baby lips till alla!! 
När jag har pengar ska jag betsälla hem lite andra baby lips! 
 
Ha det bra kram och puss
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se