Träningen

Skrivet 2013-11-28 Klockan 19:55:14

Skulle ju tränat med Shadde idag men när vi kom till stallet hade han ett sår på vänsterbak ben, vi tvättade de och tog ut han så jag fick känna på han, men han va lite halt. Så i stället fick jag byta ner mig en kategori för att bli B-Ponny ryttare på nytt, tränade alltås min förra B-ponny Troja. Det gick super bra med tanke på att jag inte suttit på henne på jätte länge och att jag är van vid lite större, men jag är jätte nöjd och det va jätte roligt att rida liten ponny igen. Dessutom va hon duktig som gick perfeckt på C-Ponny avstånd. Efter som jag tränade i en grupp med c-ponnysar, det ska egentligen vara blandat men idag var vi bara 2 var av 2 C-Ponnys och jag på B-ponny. 
Men som sagt så är jag jätte nöjd och hon var jätte duktig!!
 
Ridpasset i skolan ska vi inte ens tala om, fick en häst jag inte ridit förut och vi red utan stigläder och jag och viktor som hästen heter, passade inte alls ihop, det funkade bara inte. Så det passet behöver vi ju inte ens skriva om!! 
 
Men annars har allt flyttit på idag och jag har haft lika roligt som vanligt i skolan. Trivs jätte bra i klassen, den är hur go som helst. 
 
Nu ska jag sätta mig och skriva ett åsikts inlägg angående stilbedöming på SM, min åsikt är så himla delad i den disskutionen, står lixom på båda sidorna så det ska bli roligt som se om jag får ihop ett inlägg om de!! 
Men ni får ha det så bra så hörs vi kram och puss
 
Här är jag och Troja sist gång jag red henne, vilket var typ förra året eller något! 
 
 


Kommentarer
Postat av: Alma

Skrivet 2013-11-28 Klockan 21:56:08
Vill du ha en länk och 2 kommentarer?
Ta och gå in på min blogg och bomba utamningar, frågor ja allt till min adventskalender :D
http://almaahakanssoon.horseworld.se/2013/11/18/projekt-ar/ ‎
// Alma

URL: http://almaahakanssoon.horseworld.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se