hejsan!

Skrivet 2013-12-22 Klockan 08:27:20

Ja nu var det ett tag sen jag skrev, men har verkligen inte orkat skriva. Men iallafall dena helgen har jag haft stalltjänst. Och ska ner snart igen för att fixa i stallet och rida Shadde om det inte blåser för mycket så klart.
 
Igår redjag barbacka och Shadde var jätte fin, tog även lite galopp och han känder super fin där med. Det känns verkligen inte som han vilat, för han är inte piggare än vanligt. Så det är super skönt. 
Nu de senaste gångerna jag ridit han har jag ju ridit barbacka men idag åker sadeln på för att det ska bli ett mer ordentligt pass, så idag ska han få jobba lite mer. 
 
Ikväll blir det att bara ta det lugnt och slå in julklappar. Har inte slagit i en ända av mina julklappar än. Så det får göra det ikväll. Längtar till Tisdag älskar verkligen julen även fast jag har 0 julkänsla just nu på grund av vädret. Ingen snö bara blåst och regn. Men julen är verkligen det mysigaste som finns, äta go mat och öppna massa julklappar. Och bara umgås med familjen, finns verkligen inget mysigare. 
 
Nej nu ska jag dra så ha det bra pusss!!
bjuder på en bild på min nyårs klänning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se