Heejsan

Skrivet 2013-12-16 Klockan 21:23:09

Har varit nere på klubben och hjälpt till på lektionerna och på sista så fick jag rida med för att det skulle bli jämna lag. Fick rida min syrras lilla b-ponny. Allt gick bra, till slutet då vi skulle skritta av och jag ville göra ett mål. Jag gasar och läger mig på halsen och lutar mig åt sidan för tidigt och ponnyn stannar och efter som hon inte har någon hals att hålla sig kvar på så åker jag av. Måste sett sjukt roligt ut. Och som vanligt ligger jag kvar på rygg och bara skrattar istället för att resa mig upp direkt! Så typiskt på, om jag klantar mig och ramlar av så ligger jag alltid kvar på backen en stund och skrattar innan jag reser mig upp.
 
Vad gjorde vi nu då??
Jo vå hde 2 hinkar som mål och var 2 lag med 3 i varje och så skulle man då passa bollen som i vilken bollsport som helst men den som hade bollen var tvungen att stå stilla. Mitt lag förlorade så  det av därför jag ville göra ett mål bara för att och då klantade jag mig och ramlade av istället!! 
Men skadade mig inte iallafall. 
 
Skoldagen gick snabbt och det var roligt! Vi hade Svenska och Engelska. På Svenskan har jag inget att göra typ så satt och pratade med en kompis och på Engelskan så gjorde jag inte heller så mycket, satt och tittade och förberede mig för Engelska tal prov som nog blir på onsdag.
Sen har jag vart i stallet hela kvällen!!
 
Det var min dag i snabba drag. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, men nu ska jag ta och gå och lägga mig så vi får höras i morgon puss!!
 
jag och lilla troja!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se