11 december 2013

Skrivet 2013-12-11 Klockan 09:14:35

Sitter och har rast nu, orkade inte blogga från mobilen, så passar på att blogga från datan nu när jag ändå har lite rast, har haft engelska och ska ha det efter rasten oxå. 
Idag är det bara massa tråkiga ämnen, ingen rolig skoldag alls, men får försöka överleva. 
Ikväll ska jag hålla Clara sällskap nere på klubben under lektionerna och även gå en stud med Shaddisen efter som han fick vila igår efter som jag hade lite skolarbete att göra som var viktiga. 
 
Så skönt snart bara 1 skolvecka kvar till lovet och jag lovar att jag kommer få det bästa lovet på länge.
Slutar den 20nde bara 4 dagra kvar till jul, vara i stallet, umgås med familj och bara ta det lugnt, sen kommer jul då är det ner till stallet mysa med Shaddde och sen go middag hemma och massa julklappar, sen den 27 kommer en kompis och stannar hos mig till den 29 och då drar jag med henne hem och firar nyår med henne och några kompisar, vi ska käka 3 rätters och titta på fyverkerierna. Så en chill nyår blir det. Mitt lov kommer verkligen bli bäst. 
 
Har redan nu även börjar fundera på nyårs löften, men kommer inte på några bra som jag kommer kunna hålla lätt, har försökt med en massa förut men har bara brytit om efter typ 1 vecka eller så. 
En fråga till er läsare, kommer ni ha några nyårs löften? isåfall vad för något/några?? Om ni har något bra
så kanske jag oxå tar det som mitt nyårs löfte!! 
Men ett jag har och kommer hålla är att satsa på bloggen, vi ska ta den till toppen, visst låter det som ett bra mål 2014??
 
och om jag nu ska satsa på bloggen behöver jag eran hjälp, vad vill ni läsa  mycket om 2014?
mode, veckans hiss och diss? veckans övning? eller vad vill ni läsa om?? kom med massa tips nu så vi kan ta denna  bloggen till toppen!!
 
Nej, nu ska jag ta och dra så ha det bra så hörs vi pusss
finaste shadde får stå för bilden!!<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrivet 2013-12-16 Klockan 16:28:34
Skulle vara super kul om du gjorde upplägg 1eller 2 gånger per dag och till varje upplägg försöka lägga upp en bild på blir det lite roligare att läsa:)


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se