hejhej

Skrivet 2013-04-14 Klockan 20:56:48

får bli ett snabbt inlägg nu då jag snart ska sova, kom hem sent då jag stanade kvar i stakket när vi kom ditt för att gå på möte med ungdomms sektionen! 
 
Men sammanfattar snabbt tävlingen nu!!
 
70: framridingen/framhoppingen: gick super och lady lyssnade super bra, det blev lite fel när vi hoppade fram men vi miss förstog varandra så hon stannade men det gick bra ändå!!
 
Inne på banan så gick det super som ni kanske förstod på bilden, var nolla och lady va super fin!! hoppade väl och lyssnade bra och var frammåt!!
 
80: inne på banan gick det bra fram till näst sista hindret då hoppade hon lite konstigt och fick med sig hela hindret och stanade två gånger på sista men Mican fick över henne iallafall. Jag vet att jag fjantar mig mycket! Men jag ljuger inte om jag säger att hinderna såg svin höga ut och mamma tycke jag skulle konstenrerade mig på 70 så då fick Mican hoppa 80 på henne!!
 
Bilder kommer!!:))
 
Nej men, till helgen bli det gota cupen och då hoppar jag LD+5 och LD+5 på NÄRK och förhoppnings vis är det ute då!! Men imorgon drar jag först till stinsen för ett möte och sedan till stallet och pyslar om min prinsessa!!
 
Till er som undarar vad som hände med  Conny så har jag inte kvar henne, jag kände mig stor på henne och det såg inte snyggt ut när jag red, så en klubbkompis/tävlingskompis familj har henne nu och det kommer bli super!!
 
Men nu ska jag sluta innan detta inlägget spårar totalt! med det menar jag att jag börjar skriva om något och slutar om något annat!! Så ha det bra så hörs vi imorgon pusspuss!!<33
Lady och Conny får stå för bilderna !!


Kommentarer
Postat av: clara ask

Skrivet 2013-04-19 Klockan 15:08:19
Hittade nyss din blogg jättefin!
Är det dina hästar dom på bilderna? Jättesöta iallafall!

Svar: fuxen är min, den andra hade jag på prov men det funkade inte så bra mellan oss, jag va lite stor och det blev mest flängit och det såg inte bra ut
Maja


URL: http://claraask.blogg.se/

Postat av: Emma

Skrivet 2013-04-19 Klockan 18:36:40
Din ridhjälm är så grymt snygg, haha :)

URL: http://greatest.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se