Gästbloggare: Joel Andreasson

Skrivet 2012-11-13 Klockan 19:19:14

Shit, kan inte säga hur länge sedan det var jag bloggade...
La ner min egna blogg i somras då jag kände att det blev lite för slitsamt. Saknar det faktiskt.
Okej, nu kör vi igång efter det där deppiga introt!
 
Jag heter Joel Andreasson och jag bor i en liten håla söder om Göteborg. Går första året på gymnasiet på Estet Media. Är tillsammans med världens gulligaste kille. Känns lite såhär att jag bockar av saker om mig själv nu haha.
 
 
På min blogg skrev jag mycket om självförtroende och självkänsla. Kanske för att jag behövde lite hjälp med mitt egna självförtroende. Och kanske bara för jag är lite av en uppmärksamhetshora. På min fritid håller jag på med att spela teater. Har precis haft mina sista föreställningar för året och varit med i tidningen.
 
Eftersom att jag aldrig varit någon bra på att prata om mitt liv så tänker jag nu publicera en text jag skrev på min blogg för ett tag sedan. Texten handlar om mina funderingar till ordet "Perfekt".
 

Ingen är perfekt men vi gör vårt bästa

 

Något jag ofta får höra eller känslan av är att folk kan säga att jag skulle vara perfekt. Jag säger verkligen inte det här för att skryta på något sätt utan försöker bara börja mitt inlägg. Men hur som helst. Ingen är perfekt och det ordet är riktigt blekt. Jag menar vad är egentligen perfektion?

Jag är en kille på 15 år, snart 16. Jag har inte den perfekta kroppen. Min hy är torr och jag har fräknar i ansiktet. Jag är inte överdrivet smart utan jag har mina intelligenta stunder precis som alla andra. Jag blir lätt avundsjuk men gör mitt yttersta för att försöka dölja det. Vet inte om jag är så bra på det. Jag är inte rolig, har ingen ståuppkomiker inom mig. Jag är inte snäll hela tiden utan jag kan va riktigt elak ibland. Jag är inte rik och inte snyggast i världen. Jag menar väl men det verkar inte alltid så. Jag kan såra människor utan att tänka på det.

Jag är helt enkelt inte perfekt. Ingen är det men det gäller att leva med det. Det finns dom som kan acceptera sig själva och sina liv medan det finns dom som ständigt måste vara perfekta. Kanske inte i allt men i det mesta. Att vara perfekt är något som kan leda till många farliga saker. Knark, alkohol och till och med självmord.


Vi alla gör vårt bästa för att få vår omgivning att tycka om oss. Vi ändrar på våra personligheter och våra utseenden. Vi vänder uppochner på våra liv för att passa in. Perfektion är något alla söker efter på ett eller flera sätt. Men det perfekta livet finns inte. Perfektion är en illusion om ett tillfredsställande liv. Det krävs mycket för att få det bra men helt perfekt finns det inget som är.

 

Ingen är perfekt, det är omöjligt.
Men för en del personer kan den man älskar mest av allt vara helt perfekt.
Precis som i ett lagligt dokument så finns det även kryphål överallt när som helst.


Om ni vill läsa lite mer av vad jag skrivit på min blogg så kan ni alltid gå in på www.joellove.blogg.se

Tack och kram!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se