veckans ekipage vinnarens gästblogging

Skrivet 2012-08-19 Klockan 20:16:59

Om mitt liv!
Hej, jag ska skriva om mitt häst liv!
Allt började med att mamma hade en ponny, jag var ett år, men jag blev intresserad av hästar så när jag va tre/fyra år så började jag på knatte ridning, och jag fick en sköt häst en liten svart sur skettis som heter linnea alla våra minnen har varit dom bästa från att skena på ett fält till att tävla 50 cm då va det högt! Men ägarna skulle flytta till en gård i brålanda och det blev fyra lediga boxar, (jag har ju ridit på ridskola under tiden) då kom det in två d-ponnys och en c-ponny en d-ponny hette larry och dem andra heter hoppan och c-ponnyn hette oliver!
Dom fråga om jag ville sköta oliver c-ponnyn! Och mitt svar va ju såklart JA! Jag va överlycklig provred han och allt gick bra sen red jag lite i padocken han blev trög men jag va lika lycklig för det haha, skötte han i ett år och äntligen det jag hade längtat efter i alla år dom fråga om vi ville köpa oliver asså fatta vad glad jag blev och vi fick han gratis för han va ju 18 år och trög! 
Och jag visste inget mamma och pappa skulle åka till banken och dom släppte av mig vid brätte sålänge och dagen efter va det skol avslutning och på kvällen kom mamma med oliver:') han va min han va i min ägo i ett år sen fik vi ta ett jätte jobbigt beslut då vi fick frågan om Larry om vi ville köpa honom och då va ju allt nejnejnej inte kunde jag skiljas från min bästa vän och om vi köpte Larry skulle vi ta bort oliver men en dag intalade något mig att han skulle få det bättre där uppe och jag skulle få det roligare och vi tog honom och allt slutade 9/12-2009 och larry blev min 16/2-2010<3 men Larry va min ägo i två år då han hade rygg problem och då va mitt liv sämst hatade mitt liv men fick ta det som det va och då tog hand liv slut 20/4-2012!
Och vi prova lite ponnyer men bestämde mig för en magic girl Maggie som hon kallas<3 hon är den finaste som finns och snart har hon vart min i tre månader<3 hon blev min 31/5-2012<33
Jag heter ju Emelie östh:)<3




Kommentarer
Postat av: linnea - ponyhoppning

Skrivet 2012-08-19 Klockan 20:27:42
sv: naaw vad gullig du är! hoppas du forsätter läsa och kommentera!
Kram på dig :)

URL: http://ponyhoppning.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se